Ο ήλιος… Τον χρειάζεσαι, βασίζεσαι σε αυτόν. Αγαπάς να αγκαλιάζει το δέρμα σου και να το ζεσταίνει….

Τα παραδοσιακά αντηλιακά, ακόμη και εκείνα που διαθέτουν μεγάλο δείκτη προστασίας SPF, δεν προστατεύουν το δέρμα 100%: το 2-3% των ηλιακών ακτινών διαπερνά, εκθέτοντας το δέρμα σε μη αναστρέψιμες βλάβες. Αυτό το «κρυφό» 2-3% ποσοστό είναι αρκετό για να κάνει το δέρμα θαμπό, με ρυτίδες και κηλίδες. Το DNA τραυματίζεται, το δέρμα γερνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Με μοναδικό στόχο να απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ημέρας, η BIODERMA ώθησε την αντηλιακή προστασία ένα βήμα μπροστά και δημιούργησε τη σειρά Photoderm: Μέγιστη αντηλιακή προστασία συνδεδεμένη με την αποκλειστική πατέντα CELLULAR BIOPROTECTIONTM που δρα στοχευμένα σε αυτό το ποσοστό των UV ακτινών.

Γνωρίζεις τις διαφορετικές βλάβες που μπορεί να προκληθούν μεταξύ των UVB και UVA ακτινών; Οι UVB ακτίνες είναι υπεύθυνες για το μαύρισμα ή το έγκαυμα του δέρματός μας, ενώ οι ακτίνες UVA είναι υπεύθυνες για τη γήρανσή του.

Ενώ τα παραδοσιακά αντηλιακά, σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς, προφέρουν προστασία UVB/UVA μικρότερη ή ίση με 3 (αναλογία SPF/PPD ≤ 3), (π.χ. μία ηλιοπροστασία με SPF 30 θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 10 UVA προστασία), η Photoderm είναι δύο φορές πιο αυστηρή από τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και μειώνει την αναλογία αυτή στο 1.5, προσφέροντας ενισχυμένη προστασία από τις ακτίνες UVB/UVA.

Παράλληλα, χάρη στο πατενταρισμένο σύμπλεγμα CELLULAR BIOPROTECTIONTM,  δρα σαν μία πραγματική πηγή ενέργειας για το δέρμα καθώς ενισχύει τα κύτταρα ενδυναμώνοντας τη φυσική τους άμυνα απέναντι στις ακτίνες UV. Ενισχύοντας τους φυσικούς, βιολογικούς μηχανισμούς του ίδιου του δέρματος, το δέρμα είναι προστατευμένο, πιο αποτελεσματικά και για περισσότερο χρόνο… Γιατί η καλύτερη προστασία είναι εκείνη που γίνεται εσωτερικά στο δέρμα.

Ανακάλυψε τη νέα Photoderm Nude Touch με 100% φυσικά φίλτρα και τη μοναδική Liquid to powder υφή. Απόλαυσε την ανάλαφρη κάλυψη με χρώμα που προσαρμόζεται στην υφή της δικής σου επιδερμίδας, μέγιστη προστασία UVA/UVB αλλά και 8 ώρες έλεγχος της λιπαρότητας. Διατίθεται σε 3 αποχρώσεις.

Δείτε επίσης

Τι είναι η δυσανεξία στη γλουτένη και πως μπορεί να αντιμετωπιστεί; Τι αλλαγές πρέπει να κάνετε ...
Νιώθετε συχνά πως οι ελλιπείς κοινωνικές σας δεξιότητες σας στερούν από την ζωή σας στιγμές ...
Ίσως δεν γνωρίζετε πως η ομορφιά συνδέεται με όλα τα όργανα του ανθρώπινου σώματος. Τα αγγεία ...