Είναι νόστιμα, θρεπτικά με λίγες θερμίδες και εύκολα στην παρασκευή τους. Ο λόγος για τα σνακ του καλοκαιριού που μας  συντροφεύουν από το πρωί έως το βράδυ.

Υπάρχουν πολλά απολαυστικά και χορταστικά σνακ που μπορεί να επιλέξει κάποιος αυτή την περίοδο χωρίς να πέσει σε ατασθαλίες!

Smoothies με φρούτα

Χαρίζουν ενέργεια, πολλά οφέλη κι όλα αυτά χωρίς να μας φορτώσουν με πλήθος θερμίδων. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα μπλέντερ και πολλή φαντασία. Οι συνδυασμοί είναι αμέτρητοι!

Φρουτοσαλάτες

Η εποχή ενδείκνυται για φρεσκοκομμένα φρούτα, αφού υπάρχει αφθονία: ροδάκινα, νεκταρίνια, βερίκοκα, βανίλιες, αχλάδια, πεπόνι, καρπούζι είναι μερικά από τα φρούτα εποχής που αναλόγως με την όρεξη μας, μπορούν να προστεθούν σε μια ωραία φρουτοσαλάτα.

Σπιτικό παγωτό

Το γνωστό σε όλους πια παγωμένο γιαούρτι, γίνεται και στο σπίτι, ελέγχοντας ακόμη περισσότερο τις θερμίδες, αφού μπορούμε να το παρασκευάσουμε με γιαούρτι με 2% λιπαρά και καστανή ακατέργαστη ζάχαρη.

Μπάρες δημητριακών με μέλι

Μια μικρή μπάρα δημητριακών με μέλι περίπου στα 30 γρ, είναι το καλύτερο γρήγορο σνακ, χωρίς την κατανάλωση περιττών θερμίδων.

Αποξηραμένα φρούτα

Τα αποξηραμένα συνήθως τους καλοκαιρινούς μήνες «μπαίνουν» σε δεύτερη μοίρα. Παρόλα αυτά όμως, δεν παύουν να είναι θρεπτικά, νόστιμα και να αντικαθιστούν ωραία τα γλυκά.

Δείτε επίσης

Γνωρίζετε τη σωστή σειρά εφαρμογής των καλλυντικών και ποια δεν πρέπει να συνδυάζουμε για να μην ...
Οι ηλεκτρολύτες είναι μέταλλα και ιχνοστοιχεία τα οποία έχουν ένα μικρό ιοντικό φορτίο και ...