Διατηρήστε το στόμα και τα δόντια σας απαλλαγμένα από στοματικές παθήσεις, ακολουθώντας καθημερινά μερικές μικρές συμβουλές για ένα χαμόγελο που «λάμπει» από υγεία!

Τι μπορώ να κάνω για να έχω υγιή δόντια και ούλα;

* Σχολαστικό βούρτσισμα μετά από κάθε γεύμα με μέτρια οδοντόβουρτσα με την κατάλληλη αντιμικροβιακή οδοντόκρεμα. Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα ενηλίκων Oral-B χάρη στην ειδική της σύνθεση:

-Αφαιρεί έως και 100% περισσότερη πλάκα από μια συνηθισμένη χειροκίνητη οδοντόβουρτσα, για πιο υγιή ούλα, ενώ κάνει το χαμόγελό σας πιο λευκό από την πρώτη κιόλας ημέρα, αφαιρώντας τους επιφανειακούς λεκέδες.

-Χάρη στον επαγγελματικό χρονοδιακόπτη της, η Oral-B Pro είναι η κατάλληλη οδοντόβουρτσα για όσους θέλουν να ξεκινήσουν να χρησιμοποιούν μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα. 

* Χρήση οδοντικού νήματος κάθε βράδυ, καθώς μπορεί και φτάνει σε σημεία όπου η πλάκα τείνει να συσσωρεύεται και που μια οδοντόβουρτσα δεν μπορεί να φτάσει.

* Περιορισμός γλυκών και ποτών.

* Επίσκεψη στον οδοντίατρο για τον καθιερωμένο έλεγχο και καθαρισμό.

Πως θα αποκτήσουν τα παιδιά ένα χαμόγελο γεμάτο υγεία;

Ένας τρόπος για να λατρέψουν τα παιδιά το βούρτσισμα των δοντιών και να το κάνουν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους, είναι να τους χαρίσουμε την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral -B Kids, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά άνω των τριών ετών και διακοσμημένη στη λαβή με αυτοκόλλητα των αγαπημένων τους ηρώων, όπως οι χαρακτήρες του παιδικού animation «Cars» της Disney Pixar και της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Frozen» της Disney.

Προσφορά 1+1 δώρο με τη χρήση της Κάρτας Μέλους “Green Your Health” στις Oral-B ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες ενηλίκων δώρο μία παιδική από 10 Μαΐου έως 30 Ιουνίου 2021 στα φαρμακεία του δικτύου Green Pharmacy Νότιας Πελοποννήσου.

Οι συγκεκριμένες οδοντόβουρτσες είναι αυτές που συνιστούν οι οδοντίατροι, αφού προσφέρουν έναν απαλό και αποτελεσματικό καθαρισμό στα ευαίσθητα παιδικά δόντια, απομακρύνοντας την πλάκα με μεγαλύτερη ευκολία από ό,τι μία απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.

Για τα πολύ μικρά παιδιά, που δεν έχουν απόλυτη επίγνωση των κινήσεων που χρειάζεται να ακολουθήσουν για έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό δοντιών, μία ηλεκτρική οδοντόβουρτσα είναι η σίγουρη λύση και εκείνη που φτάνει μέχρι και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία της οδοντοστοιχίας.

Δείτε επίσης

Στη σύγχρονη απαιτητική καθημερινότητα, η διατήρηση της καλής υγείας φαντάζει πιο σημαντική από ...
Καθώς βιώνουμε τους τελευταίους μήνες της χειμερινής περιόδου, η αναζήτηση για φυσικές θεραπείες ...
Η λέξη ευεξία, που συχνά διαβάζουμε στα αγγλικά (wellness), έχει κατακλύσει την ζωή μας τα ...