Η βραδινή ρουτίνα περιποίησης είναι σημαντικό κομμάτι στην καθημερινότητα, αν ο στόχος μας είναι να έχουμε μία όμορφη και υγιή επιδερμίδα. 

Ποια είναι η σωστή σειρά εφαρμογής των καλλυντικών για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα; Ποια είναι τα μυστικά για να ξυπνάτε κάθε πρωί με μεταξένιο και απαλό δέρμα;

Ανακαλύψτε εύκολα βήματα για φρέσκια επιδερμίδα:

1. Πριν τον ύπνο θα πρέπει να έχετε φροντίσει η επιδερμίδα σας να είναι εντελώς καθαρή από υπολείμματα μακιγιάζ, σμήγμα, ρύπους της ατμόσφαιρας και λιπαρότητα, ώστε στη διάρκεια της νύχτας να επανακτήσει την υγρασία της και να μπορέσει να επανέλθει η φωτεινή της υφή.

2. Μετά το ντεμακιγιάζ είναι η στιγμή να χρησιμοποιήσετε το σαπούνι ή το τζελ καθαρισμού σου. Να θυμάστε, ότι το προϊόν καθαρισμού πρέπει να είναι προσεκτικά διαλεγμένο και να καλύπτει τις ανάγκες σας. 

3. Ένα σημαντικό βήμα για τη βραδινή ρουτίνα περιποίησης και για αυτό δεν πρέπει να το αμελείτε είναι η λοσιόν, η οποία πρέπει να επιλέγεται με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες του δέρματός σας και είναι αυτή που θα δώσει το κάτι παραπάνω στον καθαρισμό του προσώπου.

4. Ta serum ή αλλιώς οι οροί είναι συμπυκνωμένα προϊόντα με μεγάλη περιεκτικότητα σε θρεπτικά & ενεργά συστατικά. Χαρίζουν στο δέρμα σας ζωντάνια, ενυδάτωση & βαθιά θρέψη.

5. Για το τέλος, η βραδινή ρουτίνα ολοκληρώνεται με την κρέμα. Αν έχετε ακολουθήσει όλα τα παραπάνω βήματα, η κρέμα νύχτας θα δουλέψει στο μέγιστο βαθμό και θα εισχωρήσει βαθιά στις στιβάδες της επιδερμίδας, που είναι έτοιμη να τη δεχθεί.

Δείτε επίσης

Ως κατακράτηση υγρών γνωρίζουμε την υπερβολική συσσώρευση υγρών μέσα στο σώμα. Κάποια βασικά ...
Τι είναι η δυσανεξία στη γλουτένη και πως μπορεί να αντιμετωπιστεί; Τι αλλαγές πρέπει να κάνετε ...
Νιώθετε συχνά πως οι ελλιπείς κοινωνικές σας δεξιότητες σας στερούν από την ζωή σας στιγμές ...