Σας καλωσορίζουμε στο διαδραστικό OnLine Εργαστήριο Βιωματικής Μάθησης με αντικείμενο, την Αυτό-Φροντίδα και το πώς αυτή συμβάλλει αποτελεσματικά στην προσωπική και επαγγελματική μας ανάπτυξη.

Ο ΣΥΦΑΝΟΠΠΕ γνωρίζει καλά, ότι για να είναι σε θέση οι φαρμακοποιοί να αντιμετωπίζουν με ετοιμότητα και διαύγεια τις προκλήσεις και ασάφειες της καθημερινότητας, ειδικά σε συνθήκες πανδημίας, χρειάζονται να διατηρήσουν ανοιχτούς τους ορίζοντες τους: να εστιάσουν στην αξία της Φροντίδας του Εαυτού τους μέσω της υιοθέτησης Νοοτροπίας Ανάπτυξης.

Σε συνεργασία με την εξειδικευμένη στο χώρο του φαρμακείου και στις μεθοδολογίες της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, Netrino και τον υπεύθυνο της Ακαδημίας της. Σπύρο Στεφάνου, σχεδιάσαμε ένα καινοτομικό εργαστήριο.

Στόχος μας μέσα από τη γνώση και τα εργαλεία που θα σας προσφερθούν, είναι να τονώσετε τη θετικότητά σας, να επαναπροσδιορίσετε τα κίνητρά σας και ανακαλύπτοντας τις δυνατότητες που προσφέρει η Νοοτροπία Ανάπτυξης να ενισχύσετε την απόδοσή σας και την κερδοφορία του Φαρμακείου σας.

Μπορείτε ήδη από σήμερα, να αρχίσετε να σκέφτεστε για τι σας δυσκολεύει, τι θα θέλατε να αλλάξετε και τι θα θέλατε να κάνετε για εσάς.

Μέσα από τη διάδραση και τον ανοιχτό διάλογο θα έχετε την ευκαιρία να θέσετε τους δικούς σας προσωπικούς στόχους και να αποφασίσετε τα επόμενα βήματα.

-Με τη λήξη του εργαστηρίου θα λάβετε σημειώσεις και ασκήσεις αναστοχασμού, ώστε να παραμείνετε «συνδεδεμένοι» με τον εκπαιδευτικό σκοπό και να συνεχίσετε την προσπάθεια σας.

-Προτεινόμενες ημερομηνίες υλοποίησης 23/06, 30/06 και ώρες 18:00 με 21:00.

-Η διάρκεια είναι 3 ώρες και θα χρειαστείτε μόνο σύνδεση Internet και υπολογιστή με κάμερα.

-Το κόστος για τη συμμετοχή σας είναι:

-Για 1 (μια) συμμετοχή ανά φαρμακείο : ΔΩΡΕΑΝ

-Κάθε επιπλέον συμμετοχή: 35€ (μπορούν να συμμετέχουν και οι βοηθοί)

Θέλουμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ώστε να γίνει ο έγκαιρος προγραμματισμός και να λάβετε οδηγίες για τη διεξαγωγή του σεμιναρίου

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας μέχρι τις 09/06/2021

Ημερομηνία που θέλετε να συμμετέχετε

Αριθμός συμμετεχόντων