Ως γνωστόν, η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από τη θεραπεία! Για το λόγο αυτό, η  καλύτερη άμυνα κατά τη διάρκεια της περιόδου των ιώσεων και του κοινού κρυολογήματος είναι ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα.

Για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού είναι πολύ σημαντικό να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά από μια ισορροπημένη διατροφή αλλά αυτό μπορεί να μην είναι πάντα εφικτό. Έτσι την περίοδο του κρυολογήματος απαραίτητες είναι οι πολυβιταμίνες, οι οποίες βοηθούν στη διατήρηση μιας καλής υγείας.

Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες πολυβιταμίνες για τόνωση του ανοσοποιητικού:

Pharmalead Vitamin C 1000mg Συμπλήρωμα Διατροφής Βιταμίνης C, για Ομαλή Λειτουργία του Ανοσοποιητικού 30Tabs.

Αντιοξειδωτική προστασία
Συμπλήρωμα διατροφής με ΒΙΤΑΜΙΝΗ C
Δισκία σταδιακής αποδέσμευσης
Κατάλληλο για χορτοφάγους, διαβητικούς και για ομοιοπαθητική
Κατάλληλο για παιδιά από 12 ετών και άνω.

Pharmalead Vitamin C Plus Πορτοκάλι 1500mg 20 αναβράζοντα δισκία & Vitamin C 1000mg 20 αναβράζοντα δισκία

Πακέτο προσφοράς με Vitamin C 1500mg Plus και δώρο Vitamin C 500mg που προσφέρουν τόνωση και ενέργεια, ενώ ενισχύουν την υγεία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Pharmalead συμπλήρωμα διατροφής με πρόπολη & μέλι μανούκα , εχινάκεια βιταμίνη C , D3 & Ψευδάργυρο

Η Πρόπολη είναι γνωστή από την αρχαιότητα για τις ευεργετικές της ιδιότητες. Τα συστατικά της συμβάλλουν στην ενίσχυση της φυσικής άμυνας του οργανισμού, ώστε να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος. Το πανίσχυρο μέλι Μανούκα παρέχει εξαιρετικά οφέλη στον οργανισμό. Η Εχινάκεια συνδέεται παραδοσιακά με την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Η Βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και τη μείωση της κόπωσης, ενώ παράλληλα προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες. Ο Ψευδάργυρος και η Βιταμίνη D3 συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

SON Echinacea Frizz + SON Vitamin C 1000mg

Η Echinacea Frizz της SON είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα διατροφής με εκχύλισμα Echinacea Purpurea και Βιταμίνη C, που συμβάλλει στη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και βοηθά στη μείωση της κόπωσης. Η παρουσία της βιταμίνης C βελτιώνει τη φυσική άμυνα του οργανισμού. Με γεύση lime.

Βρείτε τα προϊόντα στις προσφορές μας εδώ >

Δείτε επίσης

Ως κατακράτηση υγρών γνωρίζουμε την υπερβολική συσσώρευση υγρών μέσα στο σώμα. Κάποια βασικά ...
Τι είναι η δυσανεξία στη γλουτένη και πως μπορεί να αντιμετωπιστεί; Τι αλλαγές πρέπει να κάνετε ...
Νιώθετε συχνά πως οι ελλιπείς κοινωνικές σας δεξιότητες σας στερούν από την ζωή σας στιγμές ...