Μαζί με τη νέα σχολική χρονιά έρχονται συνήθως και οι ψείρες για τα παιδάκια που πηγαίνουν στο σχολείο ή τον παιδικό σταθμό. Κολλάνε εύκολα, ξεκολλάνε δύσκολα και τελικά ταλαιπωρούν γονείς και παιδιά.

Τι πρέπει να γνωρίζετε:

Οι ψείρες του τριχωτού της κεφαλής είναι μικροσκοπικά έντομα χωρίς φτερά που έχουν το μέγεθος της κεφαλής μιας καρφίτσας κατά την εκκόλαψή τους και ενός σησαμόσπορου κατά την πλήρη ενηλικίωσή τους.

Ζουν στο ανθρώπινο κεφάλι και τρέφονται με αίμα από το δέρμα του τριχωτού της κεφαλής. Ο τρόπος μετάδοσής τους είναι από το ένα κεφάλι στο άλλο. Αυτός είναι και ο λόγος που η εμφάνισή τους είναι ιδιαίτερα συχνή μεταξύ των μικρών παιδιών που συνηθίζουν να παίζουν με τα κεφάλια τους κοντά το ένα στο άλλο. 

Γι’ αυτό σας προτείνουμε ειδικά προϊόντα απωθητικών ψείρας, τα οποία είναι απαραίτητα για την πρόληψη μετάδοσης της ψείρας.

Για πρόληψη επιλέξτε το Lice Rep Lotion

Προληπτική αντιφθειρική λοσιόν για καθημερινή χρήση. Χαρίζει απαλότητα και λάμψη. Δεν λαδώνει τα μαλλιά. Χρησιμοποιείτε τo Lice Rep Extreme Spray με ασφαλή τρόπο. Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες για το προϊόν πριν τη χρήση.

Αποκτήστε το προϊόν εδώ >

Για αντιμετώπιση επιλέξτε το Lice Free Set

Ολοκληρωμένη αγωγή εξάλειψης της φθείρας με φυσικό τρόπο, καταπραΰνει από κνησμό και ερεθισμούς. Το κεφαλάκι του παιδιού απαλλάσσεται από ψείρες και κόνιδες φυσικά, αποτελεσματικά και με ασφάλεια

Αποκτήστε το προϊόν εδώ >

Δείτε επίσης

Ως κατακράτηση υγρών γνωρίζουμε την υπερβολική συσσώρευση υγρών μέσα στο σώμα. Κάποια βασικά ...
Τι είναι η δυσανεξία στη γλουτένη και πως μπορεί να αντιμετωπιστεί; Τι αλλαγές πρέπει να κάνετε ...
Νιώθετε συχνά πως οι ελλιπείς κοινωνικές σας δεξιότητες σας στερούν από την ζωή σας στιγμές ...