Τα προηγούμενα χρόνια τέτοιες μέρες όλοι κάναμε όνειρα! Όνειρα, που μας γέμιζαν χαρά και ανυπομονησία. Σχεδιάζαμε ένα ταξίδι, ψάχναμε τα πιο όμορφα δώρα και ετοιμαζόμασταν για το βράδυ του ρεβεγιόν. 

Φέτος, οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα είναι για όλους μας διαφορετικές. Οι μέρες που περνάμε είναι δύσκολες, αλλά δε θα πρέπει αυτή η δυσκολία να επισκιάσει τα συναισθήματά μας. Η κατάσταση που βιώνουμε, δεν είναι στο χέρι μας να αλλάξει. Αυτό όμως που μπορούμε να αλλάξουμε είναι τον τρόπο, που τη βιώνουμε.

 

Φέτος μας δίνεται η ευκαιρία να γιορτάσουμε πιο ουσιαστικά. Μας δίνεται η ευκαιρία να εκτιμήσουμε πραγματικά όλες αυτές τις μικρές χαρές, που μέχρι πέρσι τις θεωρούσαμε δεδομένες. Τόσο δεδομένες, που πολλές φορές ούτε καν τις υπολογίζαμε. Μπορεί ο τρόπος, που συνηθίζαμε να γιορτάζουμε να μην είναι ο ίδιος, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να νιώσουμε χαρά και ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχουμε στη ζωή μας. H πραγματική ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Ας αφήσουμε στην άκρη τις άσχημες σκέψεις. Ας δώσουμε χώρο στην αγάπη που νιώθουμε να λάμψει μέσα μας και να γεννήσει όμορφες σκέψεις γεμάτες αισιοδοξία και ελπίδα. 

Φέτος το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαμε να σκεφτούμε είναι μια αγκαλιά και ένα φιλί, χωρίς φόβο. Κι αν αυτό δε μπορεί να γίνει, μπορούμε να σκεφτούμε άλλα δώρα, που να εκφράζουν την αγάπη μας. Ουσιαστικά δώρα, που θα φροντίζουν για την καλή υγεία των αγαπημένων μας προσώπων. Δώρα που θα τους κάνουν να νιώθουν όμορφοι. Δώρα που μπορούμε να βρούμε στο φαρμακείο μας, δώρα υγείας και ομορφιάς!

Δίκτυο Φαρμακείων Green Pharmacy Νότιας Πελοποννήσου

Δείτε επίσης

Η λαμπερή επιδερμίδα ενδέχεται να έχει διαφορετική έννοια, ανάλογα με τον τύπο δέρματος. Αν έχετε ...
Γνωρίζετε τη σωστή σειρά εφαρμογής των καλλυντικών και ποια δεν πρέπει να συνδυάζουμε για να μην ...
Οι ηλεκτρολύτες είναι μέταλλα και ιχνοστοιχεία τα οποία έχουν ένα μικρό ιοντικό φορτίο και ...