Και αυτό το δίμηνο τα Green Pharmacy Νότιας Πελοποννήσου προσφέρουν δωρεάν 30 συνολικά δώρα των Avene, Ducray, Frezyderm, Klorane & Pharmalead! Πάρε μέρος δηλώνοντας τα στοιχεία σου και το νομό των Green Pharmacy Νότιας Πελοποννήσου από όπου επιθυμείς να παραλάβεις το δώρο σου!

ΝΙΚΗΤΕΣ

ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ ΕΛΕΝΗ – Pharmalead ενυδατικό spray σώματος 100ml
ΣΑΛΑΠΑΤΑ ΓΙΩΤΑFrezyderm Face Tightener Cr. Booster 5ml
ΚΑΤΣΙΑΔΡΑΜΗ ΕΙΡΗΝΗKlorane Sh. Lait D’ Amande 200ml
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΟΥΤΑΣ – Pharmalead ενυδατικό Spray σώματος 100ml
ΚΑΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Ducray Ictyane Cream Emolliente Nutritive 200ml (Face & Body) dry to very dry skin
ΜΟΡΦΟΥΛΑ ΣΚΑΒΕΝΤΖΟΥKlorane Sh. Lait D’ Amande 200ml
ΕΛΠΙΔΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ Av. Serenage Serum Vital 30ml
ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ – Klorane Sh. Cedrat 200ml
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΟΠΟΡΗPharmalead ενυδατικό spray σώματος 100ml
ΝΙΚΗ ΠΛΕΣΣΑPharmalead ενυδατικό spray σώματος 100ml
ΡΟΥΛΑ ΓΙΟΒΑ – Av. Serenage Serum Vital 30ml
ΕΦΗ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ – Klorane Sh. Cedrat 200ml
ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗ – Av. Creme Nutritive Revitalisante 50ml
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΡΚΑ – Pharmalead ενυδατικό spray σώματος 100ml
ΣΑΛΑΜΠΑΣΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ –Av. Creme Nutritive Revitalisante 50ml
ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΑ – Av. Creme Nutritive Revitalisante 50ml
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΗΤΣΟΥΛΑ – Av. Creme Nutritive Revitalisante 50ml
ΑΜΑΛΙΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΑΚΗ – Ducray Ictyane Cream Emolliente Nutritive 200ml (Face & Body) dry to very dry skin
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΑΤΗ – Pharmalead ενυδατικό spray σώματος 100ml
ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΑΝΕΛΛΙΑ –Av. Serenage Serum Vital 30ml
ΠΟΥΛΙΚΑΚΟΥ ΚΑΝΕΛΛΙΩ –Pharmalead ενυδατικό spray σώματος 100ml
ΣΟΦΙΑ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΥ – Pharmalead ενυδατικό spray σώματος 100ml
ΕΥΔΟΚΙΑ ΚΛΑΨΗ –Frezyderm Face Tightener Cr. Booster 5ml
ΚΑΤΣΑΡΗ ΑΛΙΚΗ –Av. Creme Nutritive Revitalisante 50ml
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΟΥΡΜΟΥΖΗ –Av. Serenage Serum Vital 30ml
ΜΑΡΙΑ ΛΟΥΡΑ –Frezyderm Face Tightener Cr. Booster 5ml
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ – Pharmalead ενυδατικό spray σώματος 100ml
ΚΟΝΙΑΡΗ ΜΑΡΙΑ –Av. Serenage Serum Vital 30ml
ΕΛΕΝΗ ΣΙΓΑΛΟΥ –Av. Creme Nutritive Revitalisante 50ml
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΜΟΥΤΣΟΥ – Pharmalead ενυδατικό spray σώματος 100ml

 

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Αντικείμενο Διαγωνισμού: Η εταιρία διοργανώνει τον διαγωνισμό μέσω της ιστοσελίδας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπου καλεί τους χρήστες να δηλώσουν συμμετοχή μέσω φόρμας όπου ζητούνται στοιχεία επικοινωνίας (όνομα, επώνυμο, email, τηλέφωνο, Νομός).

Δώρα – Κληρώσεις. Το δώρο του Διαγωνισμού θα είναι 5 Avene Serenage Serum Vital 30ml, 2 Ducray Ictyane Cream Emolliente Nutrive 200ml, 3 Frezyderm Face Tightener Cr.Booster 5ml, 2 Klorane sh. Last D’Amande 200ml, 2 Klorane Sh.Cedrat 200ml, 10 Phjarmalead Ενυδατικό Spray Σώματος 100ml & 6 Avene Creme Nitritive Revitalisante 50ml, τα οποία ο κάθε νικητής θα παραλάβει από ένα από τα καταστήματα Green Pharmacy Νότιας Πελοποννήσου, από το νομό της επιλογής του: Αρκαδία, Ηλεία, Λακωνία, Μεσσηνία. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα και τα social media της Εταιρίας έως τις 16 Οκτωβρίου 2020. Κάθε συμμετέχων διαγωνιζόμενος μπορεί να αναδειχθεί μόνο μία φορά νικητής και να λάβει μόνο μία φορά το δώρο του. Κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα για μία μόνο συμμετοχή στον διαγωνισμό. Επιπλέον συμμετοχές από τον ίδιο διαγωνιζόμενο δεν θα καταμετρούνται. Στην λήξη του Διαγωνισμού, θα γίνει κλήρωση ανάμεσα σε όλους τους συμμετέχοντες. Για την ανάδειξη του νικητή, θα χρησιμοποιηθεί διαδικτυακό εργαλείο κλήρωσης. Ο νικητής πρέπει να παραλάβει το δώρο του από το φαρμακείο που βρίσκεται στο νομό που έχει επιλέξει εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών. Σε αντίθετη περίπτωση η Διοργανώτρια (Green Pharmacy Νότιας Πελοποννήσου), απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στο συγκεκριμένο νικητή. Ο νικητής του Διαγωνισμού δεν έχει το δικαίωμα να ορίσει υποκατάστατο πρόσωπο για τη λήψη των δώρων ούτε και να ζητήσει την ανταλλαγή του με χρήματα ή άλλα αντικαταστατά πράγματα.

Για οποιαδήποτε επικοινωνία σχετικά με το διαγωνισμό οι συμμετέχοντες μπορούν να επικοινωνήσουν με e-mail στο contact@greenyourhealth.gr. Μετά την κλήρωση, εάν δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή/νικήτρια για οποιονδήποτε λόγο μέχρι και επτά (7) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία ανάδειξης του νικητή (συμπεριλαμβανομένων και των τυχερών και της ανωτέρας βίας), τότε η Διοργανώτρια (Green Pharmacy Νότιας Πελοποννήσου), απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στο συγκεκριμένο νικητή.

Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώνει μέσω Facebook το όνομα του νικητή. Με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό οι συμμετέχοντες λογίζεται ότι δίδουν τη συναίνεσή τους για την ανωτέρω ανακοίνωση των ονομάτων τους. Προς αποφυγή οποιασδήποτε αμφισβήτησης, κανείς συμμετέχων δεν θεωρείται ούτε και νομιμοποιείται ως οριστικός νικητής σύμφωνα με τους παρόντες όρους, παρά μόνον εφόσον έχει ολοκληρωθεί η παράδοση προς αυτόν του Δώρου σύμφωνα με τα εδώ οριζόμενα.

Ρητή Δήλωση- Συγκατάθεση – Αποδοχή εκ μέρους των συμμετεχόντων. Στους διαγωνισμούς μπορούν να πάρουν μέρος όλοι οι έχοντες μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα, εφόσον έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα.
Εξαιρούνται οι υπάλληλοι του δικτύου φαρμακείων «Green Pharmacy Νότιας Πελοποννήσου», καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α΄) βαθμού και οι σύζυγοί τους. Όλοι οι συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα αποδέχονται πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη τους παρόντες όρους χρήσης. Αν κάποιος δεν αποδέχεται τους όρους χρήσης δεν θα πρέπει να συμμετέχει στο Πρόγραμμα.

Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν, δηλώνουν και αποδέχονται ρητώς και ανεπιφύλακτα ότι:
(α) Τα προσωπικά τους στοιχεία σε αυτήν την προωθητική ενέργεια δεν μπορούν να ανήκουν σε τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, αλλά στους ιδίους. (β) είναι άνω των 18 ετών.
(γ) η προσωπικότητά τους δεν προσβάλλεται ούτε μειώνεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο από την συμμετοχή τους στην εν λόγω προωθητική ενέργεια της Διοργανώτριας στην οποία θα μετέχουν με τα προσωπικά δεδομένα τους.
(δ) δεν προσβάλλουν προσωπικά δεδομένα ή το δικαίωμα της προσωπικότητας οποιουδήποτε τρίτου
(ε) δεν προσβάλλουν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε τρίτου
(στ) ρητώς συναινούν στο να χρησιμοποιήσει και επεξεργαστεί η Διοργανώτρια τα προσωπικά τους στοιχεία με σκοπό την εξυπηρέτηση του Διαγωνισμού.
(ζ) παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότηση τους, στη Διοργανώτρια για την προβολή του Διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του ηλεκτρονικού τύπου και του διαδικτύου (internet) καθ’ όλη τη διάρκειά του. Η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την διεξαγωγή του Διαγωνισμού.
(η) παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότηση για τη διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, χωρίς την υποχρέωση πρότερης ενημέρωσης ή καταβολής αποζημίωσης. Η Διοργανώτρια επίσης διατηρεί το δικαίωμα δημοσίευσης οπτικοακουστικού υλικού από την κλήρωση και την απόδοση των δώρων.

Προσωπικά δεδομένα – ΡΗΤΗ Δήλωση συναίνεσης – Αναφορικά με τη Διοργανώτρια. Η συμμετοχή κάθε προσώπου στον Διαγωνισμό συνιστά και ανεπιφύλακτη συναίνεση στη χρήση των στοιχείων του για την σύσταση αρχείου προσωπικών δεδομένων από την Διοργανώτρια.

*Διαγωνισμός Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2020: Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 3/8/2020 έως και 30/9/2020 και θα κληρώσει 11 προϊόντα Avene, 2 Ducray, 3 Frezyderm, 4 Klorane & 10 Pharmalead:

  • (x5) Avene Serenage Serum Vital 30ml, 
  • (x2) Klorane sh. Last D’Amande 200ml,
  • (x2) Klorane Sh.Cedrat 200ml,
  • (x10) Phjarmalead Ενυδατικό Spray Σώματος 100ml &
  • (x6) Phjarmalead Ενυδατικό Spray Σώματος 100ml.

Όταν ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός, η διοργανώτρια «Green Pharmacy Νότιας Πελοποννήσου», έως τις 16 Οκτωβρίου 2020, θα αναρτήσει τα ονόματα των νικητών στην ιστοσελίδα της ή/και στο Facebook και θα επικοινωνήσει μαζί του/της διαδικτυακά ή τηλεφωνικά για την παραλαβή (ύστερα από συνεννόηση για το φαρμακείο της επιλογής τους στο νομό που επέλεξαν) του δώρο

Δείτε επίσης

Στη σύγχρονη απαιτητική καθημερινότητα, η διατήρηση της καλής υγείας φαντάζει πιο σημαντική από ...
Καθώς βιώνουμε τους τελευταίους μήνες της χειμερινής περιόδου, η αναζήτηση για φυσικές θεραπείες ...
Η λέξη ευεξία, που συχνά διαβάζουμε στα αγγλικά (wellness), έχει κατακλύσει την ζωή μας τα ...