ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Μοναδικές προσφορές σας περιμένουν μόνο στα Green Pharmacy Νότιας Πελοποννήσου

Green Pharmacy ΝΟΤΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Ο Συν/σμός φαρμακοποιών Νοτ. Πελοποννήσου ιδρύθηκε το 1994 από 76 φαρμακοποιούς των νομών Μεσσηνίας – Ηλείας – Λακωνίας και Αρκαδίας με σκοπό την προμήθεια φαρμάκων και παραφαρμακευτικών προϊόντων στα φαρμακεία τους.

Προβλέποντας το περιβάλλον της φαρμακευτικής αγοράς τα επόμενα χρόνια η Διοίκηση του Ομίλου έχει αποφασίσει την σταδιακή μετάλλαξη της δραστηριότητας του σε παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών προς τα φαρμακεία παράλληλα με την πώληση φαρμάκων και παραφαρμάκων.

Έχει αναπτύξει σε συνεργασία με άλλους συν/μους το δίκτυο Green Pharmacy που συμμετέχουν 53 φαρμακεία των 4 νομών. Το δίκτυο δραστηριοποιείται από το 2014 με επιτυχημένη δράση.

Το δίκτυο Green Pharmacy αποτελείται από φαρμακεία που υπάγονται σε συνεταιρισμούς φαρμακοποιών σε όλη την Ελλάδα. Η δημιουργία αυτού του δικτύου προέκυψε από την ανάγκη που έχει ο ίδιος ο φαρμακοποιός απέναντι στο φαρμακείο του αλλά κυρίως στον ασθενή του. Είναι μια προσέγγιση η όποια έχει ως στόχο την καλύτερη ενημέρωση και κάλυψη του ασθενούς σε όλα τα θέματα υγείας. Το φαρμακείο μετατρέπεται σε έναν χώρο στον οποίο ο ασθενής θα έχει τον πρωτεύοντα ρολό. Ο φαρμακοποιός καθώς και το καταρτισμένο προσωπικό θα μπορεί να συνομιλήσει με τον ασθενή – πελάτη για οποιοδήποτε θέμα και σίγουρα θα επιτευχθεί μια ολοκληρωμένη λύση.

Το κύριο μέλημα μας είναι η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας που μόνο ο φαρμακοποιός την υποστηρίζει τόσο καλά και θα συνεχίζει να την υποστηρίζει. Με πλήρη συνείδηση και αξιοπιστία τα φαρμακεία του δικτύου μας θα είναι συνεχώς δίπλα σας με πολλαπλούς ρόλους. Ο συνδυασμός παροχών με πολλαπλά οφέλη για τον ασθενή – πελάτη από ένα σύμβουλο υγείας- φαρμακοποιό θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να επιλέγεται τα φαρμακεία που ανήκουν στο δίκτυο Green Pharmacy.

Green Pharmacy Νότιας Πελοποννήσου - ΣΥΦΑΝΟΠΠΕ

Το Όραμά μας

  • Να αναδείξουμε τον επιστημονικό ρόλο του φαρμακοποιού ως σύμβουλο υγείας.

  • Να προσθέσουμε υπεραξία σε κάθε ποιοτικό προϊόν που διατίθεται από τα φαρμακεία του δικτύου με την συμβουλή του φαρμακοποιού.

  • Να δημιουργήσουμε το ασθενοκεντρικό φαρμακείο που φροντίζει για την ζωή μας.

  • Να αλλάξουμε το χώρο και την εικόνα του φαρμακείου στον καταναλωτή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΔΩΡΑ

Μάθετε για τα προϊόντα που θα βρείτε σε προνομιακές τιμές και που μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν μέσα από τους διαγωνισμούς μας.