Το καλοκαίρι τελείωσε, τα φθινόπωρο κάνει σιγά σιγά την εμφάνιση του και μαζί οι τρίχες αρχίζουν να πέφτουν με μεγαλύτερη ταχύτητα. Συγκεκριμένα, τα μαλλιά έχουν ανάγκη από έξτρα φροντίδα και περιποίηση καθώς η τρίχα μας έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από την έκθεση στον ήλιο, την επαφή με το θαλασσινό αλάτι ή το χλώριο της πισίνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι περίπου 50-100 τρίχες κάθε μέρα απορρίπτονται φυσιολογικά από το κεφάλι μας στα πλαίσια της ανανέωσης του τριχωτού της κεφαλής.

Ωστόσο αν η πτώση των τριχών επιμένει για περισσότερους από 2 μήνες, τότε καλό θα ήταν να μια επίσκεψη στον δερματολόγο για να διαπιστώσει που οφείλεται το πρόβλημα και να προτείνει την κατάλληλη λύση.

Η εποχική τριχόπτωση δεν συνοδεύεται από αλλαγές στην ποιότητα της τρίχας. Αν τα μαλλιά σπάνε εύκολα ή γίνουν πιο αδύναμα και πιο λεπτά, τότε ίσως να υπάρχει κάποια βαθύτερη αιτία τριχόπτωσης, η οποία και πάλι θα πρέπει να διερευνηθεί. Επίσης, δεν είναι κληρονομική για αυτό η αντιμετώπισή της μπορεί να είναι απόλυτα επιτυχημένη.

Δείτε παρακάτω 5 επιλογές προϊόντων που ενδυναμώνουν τον θύλακα της τρίχας και βοηθούν στην ανάπτυξη της τριχοφυΐας:

Apivita Men’s Tonic Shampoo – Τονωτικό Σαμπουάν κατά της Ανδρικής Τριχόπτωσης με Hippophae TC & Δενδρολίβανο

  • Ενισχύει τα μαλλιά κατά της τριχόπτωσης, αυξάνει την πυκνότητα και τη δύναμη των μαλλιών, με Hippophae TC και πρωτεΐνες λούπινου.
  • Εξυγιαίνει το τριχωτό διευκολύνοντας την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών με αντιμικροβιακό εκχύλισμα πρόπολης.
  • Δυναμώνει και αναζωογονεί τη ρίζα της τρίχας με πληθώρα τονωτικών συστατικών: 4 βιταμίνες, πρωτεΐνες σιταριού, εκχυλίσματα από ginseng*, κίνα, θυμάρι*, λεβάντα*.

Apivita Women’s Tonic Shampoo Τονωτικό Σαμπουάν κατά της Γυναικείας Τριχόπτωσης με Hippophae TC & Δάφνη

Τονωτικό Σαμπουάν Κατά της Τριχόπτωσης για Γυναίκες με Ιπποφαές & Δάφνη

Αυξάνει το χρόνο ζωής των μαλλιών – Διεγείρει την ανάπτυξη νέων τριχών

  • Ενισχύει τα μαλλιά κατά της τριχόπτωσης με Hippophae TC και Δάφνη.
  • Χαρίζει απαλό καθαρισμό και σέβεται τη φυσιολογία και τη φυσική χλωρίδα του τριχωτού της κεφαλής, με ήπιους καθαριστικούς, σαπωνάρια και APISHIELD HS.
  • Εξυγιαίνει το τριχωτό διευκολύνοντας την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών με αντιμικροβιακό εκχύλισμα πρόπολης.

Priorin Extra 60 Κάψουλες – Συμπλήρωμα Διατροφής Κατά Της Τριχόπτωσης

Εάν τα μαλλιά σας χρειάζονται ενδυνάμωση, το Priorin® Extra αποτελεί την κατάλληλη επιλογή.

Τροφοδοτεί τις ρίζες με σημαντικά θρεπτικά μικροσυστατικά, όπως η Βιοτίνη, η οποία συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας της ρίζας.3 To Priorin® Extra περιέχει επίσης φυτικό εκχύλισμα κεχριού (μελίνης), βιταμίνη Β5 (παντοθενικό οξύ), και το αμινοξύ L-κυστίνη.1 Το Priorin® Extra χαρίζει ορατά πιο πλούσια, πιο δυνατά και πιο λαμπερά μαλλιά μετά από 12 εβδομάδες.2, *, **

Προσφορά -25% με τη χρήση της Κάρτας Μέλους “Green Your Health” στα προϊόντα κατά της τριχόπτωσης Apivita και -20% στις κάψουλες Priorin τους μήνες Σεπτέμβριο – Οκτώβριο 2021 στα φαρμακεία του δικτύου Green Pharmacy Νότιας Πελοποννήσου.

Δείτε επίσης

Ως κατακράτηση υγρών γνωρίζουμε την υπερβολική συσσώρευση υγρών μέσα στο σώμα. Κάποια βασικά ...
Τι είναι η δυσανεξία στη γλουτένη και πως μπορεί να αντιμετωπιστεί; Τι αλλαγές πρέπει να κάνετε ...
Νιώθετε συχνά πως οι ελλιπείς κοινωνικές σας δεξιότητες σας στερούν από την ζωή σας στιγμές ...