ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΝΟΜΟΣ
ΜΕΣΣΗΝΙΑ
ΠΕΡΙΟΧΗ
Καλαμάτα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Φαρμακείο μας ιδρύθηκε το 1993 απο την Υπεύθυνη φαρμακοποιό Δώρα Φιλιπποπούλου, απόφοιτη ΑΠΘ.

Στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο επί της οδού Π.Καίσαρη 8,δίπλα στο ‘Ζουμπουλειο’ ,πλησίον της Κεντρικής Πλατείας Καλαμάτας. Βασική Φιλοσοφία & άξονας της Επιχείρησης είναι η Ολιστική θεραπεία & Αντιμετώπιση του Σώματος ως Ενιαίο Σύνολο: Σώμα-Πνεύμα-Ψυχή. Για το σκοπό αυτό επικεντρώσαμε την μελέτη και συμβουλή μας στην συμπληρωματική ανάπτυξη Βιταμινών, Ιχνοστοιχείων, αλλά και φυτικών συστατικών & σκευασμάτων, ικανά ν΄αναχαιτίσουν την συνεχώς αυξανόμενη πολυφαρμακία που ενέχει κίνδυνο παρενεργειών & αλληλεπιδράσεων.

Η Ανάγκη ν΄απλοποιήσουμε τις θεραπείες, ταυτόχρονα με την υιοθέτηση ενός πιο Υγιεινού τρόπου Διατροφής & Διαβίωσης μας ‘έσπρωξε’ , παρακολουθώντας τις Διεθνείς Εξελίξεις της Επιστήμης στον τομέα των νέων θεραπειών, να Εισάγουμε στο Φαρμακείο & τη ζωή μας την Φαρμακευτική Κάνναβη.

Διαπιστώνοντας Ίδίοις Ομμασι’ την επιτυχία της στο να θεραπεύει & ν΄αναχαιτίζει Αυτοάνοσες Ασθένειες, Χρόνιο Πόνο, Φλεγμονώδης Δερματοπάθειες & πλήθος άλλων προβλημάτων που σας απασχολούσαν χρόνια οδηγηθήκαμε στην Επέκταση της Επιχειρηματικής μας δράσης ιδρύοντας το 1¬o κατάστημα με Βιολογικά Προιόντα Κανναβιδιόλης στη Μεσσηνία.

Συνεργάτες & Συνοδοιπόροι:
– Κυριακοπούλου Αικατερίνη: Απόφοιτος βοηθού Μικροβιολόγου, Τεχνικός Φαρμάκων & Καλλυντικών, με Πιστοποίηση Πρώτων Βοηθειών Ερυθρού Σταυρού & Ενεσοθεραπείας.
– Μπούχαλη Αικατερίνη: Απόφοιτος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ,ειδική σε θέματα Fitness, Διατροφής, με πιστοποίηση Ενεσοθεραπείας και περιποίησης τραυμάτων
– Μαστρογιάννης Αναστάσιος: Yπεύθυνος ενημέρωσης για την Φαρμακευτική Κάνναβη

Δόγμα της Επιχείρησής μας:
To να είσαι Φαρμακοποιός δεν έχει να κάνει μόνο με το να βλέπεις ασθενείς & να εκτελείς συνταγές. Έχει να κάνει περισσότερο με το να ακούς & να συμβουλεύεις φίλους τους οποίους αισθάνεσαι σαν δεύτερη οικογένεια.

Δέσμευσή μας:
H συνεχής Έρευνα για Καινοτόμα Προϊόντα και Θεραπείες με κοινή Επιδίωξη την Καλύτερη Ποιότητα Ζωής.

Green Pharmacy Νότιας Πελοποννήσου - Φαρμακεία - Χάρτης

< Green Pharmacy νότιας Πελοποννήσου

Επιστρέψτε στο χάρτη με όλα τα φαρμακεία

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Υπ. ΦαρμακοποιόςΦιλιπποπούλου Θεοδώρα
ΔιεύθυνσηΚαίσαρη 8, Καλαμάτα, 24100
Τηλέφωνο2721093780
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ