ΚΡΕΚΟΥΚΙΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
ΝΟΜΟΣ
ΜΕΣΣΗΝΙΑ
ΠΕΡΙΟΧΗ
Γαργαλιάνοι
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Φαρμακείο Κρεκούκια ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 1991 από τον φαρμακοποιό Θεμιστοκλή Διονυσίου Κρεκούκια. Βρίσκεται στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, στην κεντρική πλατεία και συγκεκριμένα στην οδό Βασ. Γεωργίου Β’ 47β, στο πιο νευραλγικό σημείο της πόλης, γι αυτό άλλωστε έχει γίνει και σημείο αναφοράς για συναντήσεις! Από τότε μέχρι σήμερα προσφέρει τις υπηρεσίες του επιδεικνύοντας σεβασμό στις ανάγκες των πελατών του και αστείρευτη διάθεση για εξυπηρέτηση. Ολα αυτά τα χρόνια έχει μια συνεχή δυναμική παρουσία στην πόλη προσφέροντας παράλληλα και κοινωνικό έργο, στηρίζοντας με χορηγίες του αξιόλογες πρωτοβουλίες συλλόγων, σχολείων ή άλλων ομάδων που έχουν σχέση με τον πολιτισμό, αθλητισμό, περιβάλλον ή ανθρωπιστικές δράσεις

Τον φαρμακοποιό πλαισιώνουν δύο χαμογελαστές υπάλληλοι, η Ελένη και η Δέσποινα που είναι πάντα διαθέσιμες να εξυπηρετήσουν τους πελάτες.
Το Φαρμακείο είναι πολύ ενημερωμένο σε φαρμακευτικά προϊόντα, ομοιοπαθητικά, φυτικά καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, οδοντιατρικά και ορθοπεδικά είδη, προϊόντα αδυνατίσματος, καθώς επίσης σε παιδικά και βρεφικά είδη και άλλα. Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες από τις εταιρείες που φιλοξενούνται στα ράφια του: Νatura Siberica, Vis Olivae, Be my Flower (αυτές οι τρεις κατ’ αποκλειστικότητα- για την πόλη μας), Korres, Avene, Frezyderm, Vichy, La Roche-Posey, Apivita, sostar, Βioderma, scholl και πολλές άλλες.

To Φαρμακείο επίσης:
– Είναι μέλος του ΣΥΦΑΝΟΠΕ
– Eίναι μέλος του δικτύου φαρμακείων Green Pharmacy
– Διαθέτει σελίδα στο FB: Φαρμακείο Κρεκούκια @krekoukiaspharmacy και
– Λογαριασμό στο Instagram: krekoukias_pharmacy 

Green Pharmacy Νότιας Πελοποννήσου - Φαρμακεία - Χάρτης

< Green Pharmacy νότιας Πελοποννήσου

Επιστρέψτε στο χάρτη με όλα τα φαρμακεία

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Υπ. ΦαρμακοποιόςΚρεκουκιας Θεμιστοκλής
ΔιεύθυνσηΒασιλέως Γεωργίου Β 47, Γαργαλιάνοι, 24400
Τηλέφωνο2763023330
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ